Igazi kikapcsolódás

2023.05.20. 14:00

Vidám hangulatú családi napot tartottak a gazdák

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (MAGOSZ) Veszprém vármegyei gazdaköre első alkalommal szervezett családi napot. Az összejövetelen a család minden tagja megtalálhatta a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget, volt horgászat, ugrálóvár, trambulin és sok más játék.

Haraszti Gábor

Első alkalommal találkoztak a vármegyei gazdák és családjaik

Fotó: Haraszti Gábor

A borsosgyőri Strandi tavon tartott eseményen a megjelenteket Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, Sövényházi Balázs, a kamara Veszprém vármegyei elnöke, Boros Tamás, a Marcal-völgyi Gazdakör elnöke és Varga Balázs, a Pápa és Vidéke Gazdakör elnöke, szervező köszöntötte. 

Kovács Zoltán azt mondta, nagyon kevés az olyan alkalom az év során, amikor a gazdák igazán ki tudnak kapcsolódni és családtagjaikkal közösen tudnak eltölteni egy önfeledt napot. 

Győrffy Balázs, Kovács Zoltán és Boros Tamás
Fotó: Haraszti Gábor

– Örömteli, hogy egyre több fiatal kezd el az agráriumban dolgozni, abban bízunk, hogy minden nehézség – ukrán gabonaexport, piaci árak ingadozása – ellenére ebben a szép szakmában hosszú távon megtalálják a számításaikat. Gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz, azt gondolom, minden adott, hogy jól sikerüljön a családi összejövetel. 

Győrffy Balázs úgy fogalmazott, a sok-sok teendő közepette néha érdemes egy kicsit megállni és ápolni a kapcsolatokat, építeni a közösséget, találkozni olyanokkal is, akikkel a munkából adódóan év közben nem lehet.

– Azért is jó, ha a gazdák gyermekeikkel érkeznek egy ilyen rendezvényre, mert itt is át lehet adni azokat az értékeket, amiket mi vallunk, képviselünk. Köszönet illet mindenkit, aki a mai nap szervezésében részt vett, örülök, hogy ilyen sokan eljöttek – mondta a Győrffy Balázs, aki mindenkinek tartalmas, aktív kikapcsolódást kívánt és reményét fejezte ki, hogy az összejövetelnek lesz folytatása. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában