Veol podcast

2023.06.07. 11:30

Kitűnően sikerült az EKF első fél éve

Megfelelt a várakozásoknak az eltelt időszak, akár a közösségi rendezvényeket, akár az infrastrukturális beruházásokat tekintve - vélekedett Porga Gyula polgármester.

Komaniczki Zoltán

Porga Gyula polgármester egy korábbi sajtótájékoztatón

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az Európa Kulturális Fővárosa címet viselő városoknál már hagyománnyá vált, hogy az év eleji évadnyitó ünnepség után, az év közepén egy felező örömünnepen tekintenek vissza az első hat hónapra és készülnek fel az előttük álló fél évre. Ettől a hagyománytól Veszprémben sem térnek el, így egy 5 napon át tartó minifesztivállal készülnek a szervezők. Komaniczki Zoltán szerkesztő Porga Gyula polgármestert kérdezte, ő hogyan értékeli az EKF-program első hat hónapját. A városvezető elmondta, megfelelt a várakozásoknak az eltelt időszak, akár a közösségi rendezvényeket, akár az infrastrukturális beruházásokat tekintve. Porga Gyula azt is elárulta, még egy meglepetést is tartogat a második félév – különleges kiállítótérré alakulhat a hajdani Dimitrov.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában