Civil

2023.06.06. 10:00

Lemondott a városvédő egyesület elnöke

Tizenhét esztendő után lemondott a Várpalotai Városszépítő és -védő Egyesületben betöltött elnöki posztjáról Petrovics László. A jövőben Juhosné Vavró Zsuzsanna vezeti az 1990-ben alakult civil szervezetet.

Szabó Péter Dániel

Petrovics László tizenhét évig vezette a várpalotai civil szervezetet Fotó: Szabó Péter Dániel

A közelmúltban tartott tisztújító közgyűlésen jelentette be Petrovics László, hogy a szervezetnek ugyan aktív tagja marad, ám lemond elnöki megbízatásáról. A szavazást követően kiderült: az elnöki teendőket Juhosné Vavró Zsuzsanna látja el, az elnökségben pedig Iregi Márta, Halasiné Molnár Mónika, Hári Sándor és Molnárné Elekes Györgyi kaptak helyet. 

– Leköszönő tisztségviselőként köszönöm tagságunknak, támogatóinknak, segítőinknek, hogy folyamatosságunk nem szakadt meg, az új vezetőség irányításával tegyük tovább a dolgunkat – mondta el Petrovics László, aki a Város- és Faluvédők Országos Szövetsége (Hungaria Nostra) elnökségében továbbra is képviseli majd Várpalotát. 

A leköszönő elnök közel két évtizedes önzetlen munkáját a tagság is elismerte. A Petőfi 200 emlékév jegyében a napokban a várpalotai Petőfi Étteremben rendezett könyvbemutatón Juhosné Vavró Zsuzsanna méltatta Petrovics Lászlót, s adta át neki a tagság elismerését. 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában