Olvasóink küldhetik el fotóikat

2023.09.22. 12:00

Felhőlombot kölcsönzött csupasz ágaira a fehérvárcsurgói kastélypark fája

Rimányi Zita
Fehér lombkoronát kölcsönzött csupasz ágaira a fehérvárcsurgói kastélypark fája 
Forrás: olvasó

"Egy fát fotóztam Fehérvárcsurgón, a Károlyi-kastély parkjában. Csak otthon, a képek nézegetése közben tűnt fel, hogy a faágakat tökéletesen körülölelik a felhők, mintha azok alkotnák a lombkoronát" – írta veszprémi olvasónk, Fazekas Zsuzsa egy korábbi fotós felhívásunkra reagálva. Tényleg fehér lombkoronát kölcsönzött csupasz ágaira a lefotózott fa. Köszönjük. Most pedig újabb felhívásunkra várjuk a fotókat, a lombhullatás idejére jellemző díszekről.

Őszi fotós felhívásunk szerint olvasóinktól olyan fényképeket várunk november 30-ig, amelyeken megörökítik a települések tereire, útjai mellé, a házak portái elé készített szebbnél szebb és igazán ötletdús, mókás díszeket, az évszakra jellemző alkotásokat. Az a legjobb, ha megfogalmazzák, hogy a fényképükről, az adott kompozícióról mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy a helyszínt és a lakhelyüket mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, azt szintén, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában