Fesztivál Tapolcán

2023.09.30. 15:30

Pisztráng, bor és zene a Malom-tó partján

A tizenegyedik Pisztráng- és borfesztiválra idén is megtelt halat, bort és zenét kedvelő vendégekkel a Malom-tó partja.

Tóth B. Zsuzsa

A székesfehérvári Vámos István feleségének, Katalinnak ajándékozott születésnapjára egy hétvégi pihenést, annak keretében látogattak el a fesztiválra

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A korábbi évekhez hasonló forgalmat bonyolítottak le a vendéglátók, akik különféle módon elkészített halételekkel várták az érdeklődőket, a borházak pedig az innivalóról gondoskodtak az iparművészek vásári forgatagában. Már az első napon kitehették volna a megtelt táblát a városközpontban, a kellemes őszi idő kedvezett a sétálóknak, falatozóknak. 

A három színpadon folyamatosan szólt a zene, a harmonikás Sajcz Gábor örökzöldeket játszott, fellépett a Jazzy, a Babos–Piller-duó, a vendégeket szórakoztatta Dj. Progbalu, a legnagyobb sikert pedig Éliás Gyula triója aratta. Másnap játszott a Best of Cello és a Tapolcai Fuvolások csoportja, a Blue Cafe Band, Sofi Balogh. Fellépett Klaudia és a Jag Project, a Créme de la pop, Farkas Misi gitározott, játszott a Yesterday Acoustic, a Full Live Duo, Bíró Csongor Vitéz. 

A tópart megtelt vendégekkel
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Az utolsó napon, vasárnap idén is megörvendezteti koncertjével a rajongókat az Ed Philips and the Memphis Patrol, a Merry go round és a La Barriere, a Sillage de la Piaf Quartett és a Valami swing feat a lemezbemutató koncertet tartó Roby Lakatossal szintén bemutatkozik. 

A katolikus templomban Virágh András és Gion Zsuzsanna ad orgonakoncertet a Bárdos-iskola énekkaraival. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában