Cseresznyevirágzás szeptemberben

2023.09.17. 21:00

Tavaszias sziromlátvánnyal köszöntött be Bándra az ősz

"Bándon a napi átlaghőmérséklet két-három fokkal mindig kevesebb, mint a környéken. Ezt azért mondom, mert a cseresznyefa virágzik nálunk, ami nem is lenne akkora hír, de ez most zajlik, szeptemberben. Csodálatosan szép" – írta fotóihoz olvasónk, Pichner György, Gyuresz. Köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a tényleg nem mindennapi látványt.

Rimányi Zita

Forrás: Olvasó

Továbbra is várjuk olvasóink fotóit felhívásainkra, melyekben azt kértük, küldjenek nekünk csodálnivalókat, fura formájú felhőket, színes szirmú virágokat, finom szárnyú rovarokat, gyökerükkel, törzsükkel érdekes alakzatot alkotó fákat, tájházi csendéleteket, esetleg naplementéről, napfelkeltéről készült felvételeket, mert ideje jobban megismerni kis szomszédaink szépségeit, ideje ráismernünk, milyen érzéseket keltenek bennünk az égi, a földi látnivalók. Az a legjobb, ha megfogalmazzák, a fényképükről mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában