Dombormű

2024.06.22. 13:00

Huszár Jánosra emlékeznek a pápai városbarátok

A Petőfi Városbarát Egylet (PVE) a pápai Szent Anna Római Katolikus Óvodával közösen június 25-én, kedden 15 órakor tartja az egykori Zimmermann utcai, Államilag Segélyezett Római Katolikus Polgári Fiúiskola, a mai Szent Anna Római Katolikus Óvoda épületénél a száz éve született Huszár János portrédomborművének avatását, mely Kiss László Zsigmond pápai művésztanár alkotása.

Haraszti Gábor

A Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt tulajdonosának, Apáczai Csere János-díjas történelemtanárnak, Bél Mátyás-díjas helytörténésznek emléket állító ünnepségen édesapjára emlékezik Huszár Ágnes kandidátus, egyetemi oktató. Az emlékprogramon P. Tófeji Mária Valéria író-költő, nyugalmazott pedagógus, a pápai Petőfi Városbarát Egylet önkéntesei, Kerecsényi Zoltán egyleti ügyvivő és Tarróné Szűcs Zita intézményvezető működik közre. Az emlékezésre minden érdeklődőt szeretettel várnak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában