Olvasónktól

2024.06.16. 20:30

Koncert a Padragkúti református templomban

Immár hagyománya van Padragkúton a templomi koncerteknek. Az elmúlt évben a katolikus templomban szerveztünk két sikeres koncertet. Mindkét alkalommal a Padragkút Fejlődéséért Alapítvány alapítója, Farkas András operaénekes lépett fel a szülőfalujában. A helyi lakosok nagy szeretettel fogadták az elszármazott fiatalember dalait.

Veol.hu

Fotó: olvasó

Június 15-én, szombaton a Padragkúti református templom adott otthont egy nagy sikerű hangversenynek. Megtelt a templom a zene iránt érdeklődő közönséggel. Közel százan jöttek el, hogy meghallgassák az 50 évvel ezelőtt Padragon alakult Bányász Férfikórus műsorát. A hangversenyt az ajkai Cantabile Vegyeskar gazdagította dalaival. Fellépett két egyéni előadó is: Papp Zoltánné hegedűvel, illetve Kissné Gőgös Eszter fuvolával.

A hangverseny jótékonysági célokat szolgált, a koncerten a résztvevők adományaikkal a Padragkúti református templom épületének külső felújítását segítették. A rendezvényt a Padragkút Fejlődéséért Alapítvány szervezte a Barankovics István Alapítvány támogatásával.

Szabóné Preininger Csilla, Ajka-Padragkút

Fotó: olvasó
Fotó: olvasó
Fotó: olvasó

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában