balesetet szenvedett nőnek segített

2018.05.24. 07:00

Arra jár, ahol segíteni kell – Ismét a Bakonyban mentett a helyi hős

Ezúttal egy balesetet szenvedett nőnek segített Németh Attila, aki néhány hónapja szintén ezt tette. Akkor feltehetően egy férfi életét mentette meg egy súlyos karambolnál a Bakonyban.

Kovács Erika

Attila arra lett figyelmes szerdán, útközben, hogy a mezőn áll egy autó, mellette támaszkodik egy nő Fotó: Németh Attila

Azonnal láttam, hogy baleset történhetett

-Arra lettem figyelmes útközben, hogy a 82-es úton, Olaszfalu és Eplény között, az úttól jóval távolabb egy autó áll a mező közepén, mellette pedig egy nő támaszkodik a karosszériára. Azonnal láttam, hogy baleset történhetett, és természetesen odasiettem, idézi fel a szerdán történteket Németh Attila. A férfi megtudta a szerencsétlenül járt asszonytól, aki egyedül ült az autóban, hogy egy kanyarnál kisodródott, letért az útról, majd többször megpördült a kocsija, ami végül a mezőn, a kerekein állt meg. A férfi kikísérte a főúthoz a nőt, és addigra odaértek a rendőrök is, akik hívták a mentőket.

Attila arra lett figyelmes szerdán, útközben, hogy a mezőn áll egy autó, mellette támaszkodik egy nő Fotó: Németh Attila

Az esetről Kucsera Katalin megyei sajtóreferens azt mondta, a könnyebben sérült meg a balesetnél.

Korábban is segített

Németh Attilának nem a mostani volt az első esete, amikor segítenie kellett balesetnél. Ahogy arról írtuk, idén, februárban, szintén a 82-es főúton, Eplény és Gyulafirátót között több férfival együtt, akik vele együtt szintén megálltak, egy balesetet szenvedett férfiról emelték le autóját. Ezzel feltehetően az életét is megmentették a súlyos sérültnek a mentők kiérkezésig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában