időközi választás

2018.05.23. 18:18

Bemutatták a Fidesz-KDNP jelöltjét

A Cserepes parkban mutatta be önkormányzati képviselő jelöltjét a Fidesz-KDNP. Ovádi Péter megüresedett helyére Kovács Áront indítja a veszprémi szervezet a július 15-i, időközi választáson.

Molnár Sándor

Fotó : Molnár Sándor

A sajtótájékoztatón az országgyűlési képviselőnek megválasztott Ovádi Péter köszönte az emberek bizalmát. Mint mondta, nyolc évig képviselte a 8. számú egyéni választókörzetet, ahol sikerült megvalósítani többek között a Vörösmarty tér rekonstrukcióját, az Ördögárok utcai rendelő felújítását, a Cserepes park kialakítását, a Hunyadi utca csapadékvíz elvezetését és a júniusban induló Szabadságpusztai kerékpárút építését, amelynek köszönhetően megoldódik a ki-és bekanyarodás régi problémája a településen. Az ott élők biztonságát egy lámpás kereszteződés szolgálja majd. Hangsúlyozta, hogy országgyűlési képviselőként is mindent megtesz ezért a körzetért és reményét fejezte ki, hogy Kovács Áronnal együtt teheti ezt meg.

Fotó : Molnár Sándor

Porga Gyula polgármester arról beszélt, hogy az elmúlt években hihetetlen fejlődésnek indult a város és reméli, hogy az ide látogatók is látják ezt. Kiemelte, hogy a veszprémi képviselőtestület erőssége, hogy csapatban, közösségben gondolkodnak. Ovádi Péter magasra tette a mércét teljesítményével, ezért nem volt könnyű döntés kiválasztani az utódját, de Kovács Áron személyében megtalálták a megfelelő embert. Kérte a választókat, hogy Kovács Áronra szavazzanak, mert ő jelenti a folytonosságot Ovádi Péter után.

A 39 éves, veszprémi születésű Kovács Áron egy informatikai vállalatnál felel egy kisebb csapat munkájáért. Földrajz – történelem szakos tanári végzettsége és természetvédelmi mérnök képesítése is van, éppen ezért a természetvédelem ügyét kiemelt prioritásként kezeli. Örül, hogy egy igazán aktív képviselő, Ovádi Péter példája van előtte és úgy fogalmazott, hogy ő is ilyen szeretne lenni. Akit elérhetnek, felhívhatnak, megtalálnak. Aki meghallgatja problémákat és akire számíthatnak az itt élők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában