zonta

2017.10.19. 10:00

Boldogabbá teszik a hátrányos helyzetű fiatalok ünnepét

A Veszprémi Zonta Club gyertyafényes adventi koncertjének teljes bevételét felajánlja a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesületének.

Balla Emőke

Polgárdy Imre, Ovádi Péter, Gelencsér András és Molnár Roland a Pannon Egyetemen tartott sajtótájékoztatón szerdán. Az ünnepi gála bevételéből az egyesület karácsonykor százötven hátrányos helyzetű diák ünnepét teszi boldogabbá Fotó: Balogh Ákos

Molnár Roland, az egyesület elnöke és Kristóf Mihályné, a Zonta Club elnöke erről írt alá együttműködési megállapodást. A Pannon Egyetemen tartott sajtótájékoztatón elhangzott: a huszonhárom éve működő klub jószolgálati tevékenységet folytat, adományokat gyűjt, programokat szervez, melyek bevételéből fiatal művészeket, tehetségeket, rászoruló családokat támogat. Idén a tizedik gálára készülő egyesületet.

Polgárdy Imre, Ovádi Péter, Gelencsér András és Molnár Roland a Pannon Egyetemen tartott sajtótájékoztatón szerdán. Az ünnepi gála bevételéből az egyesület karácsonykor százötven hátrányos helyzetű diák ünnepét teszi boldogabbá Fotó: Balogh Ákos

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete tíz éve működik, a jó-tékonysági gálát – melyet november 18-án rendeznek a Pannon Egyetem aulájában – tizedik alkalommal szervezik meg. Molnár Roland, az egyesület elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, nagy öröm adni. Tíz éve küzdenek azért, hogy a hátrányos helyzetű fiatalokat támogassák; siker számára, hogy sokan állnak az ügy mellé. A Pannon Egyetem is elkötelezett abban, hogy segítsen a fiataloknak, hiszen fontos, hogy a rászoruló, nehézségekkel küzdő diákok is tanulhassanak, közölte Gelencsér András rektor. Az intézmény biztosította a helyszínt az első alkalommal, pár év után ismét az aulában tartják a jótékonysági gálát.

Ovádi Péter önkormányzati képviselő úgy fogalmazott: a veszprémiek jó ügy érdekében mindig képesek megmozdulni, összefogni. Veszprémi cégek, vállalatok érezték úgy, hogy segíteniük kell, a város a kezdetektől támogatta az egyesületet. Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke nemcsak a támogatóknak, de az egyesület elnökének is köszönetet mondott; lelkiismeretes, fáradságos munkáját emléklappal jutalmazta.

A november 18-ai jótékonysági gálára sztárvendéget is várnak, Szóka Julianna operettprimadonnát, az est háziasszonya, műsorvezetője Holczer Réka, a Pannon Várszínház vendégművésze lesz. Fellép Hatás Andrea színésznő, Hegedűs Ágnes énekes,

a Csermák Antal Zeneiskola, a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió növendékei, a Hriszto Botev Általános Iskola és a Rózsa Úti Általános Iskola tanulói, zenél a Summer Band. Jótékonysági árverést is tartanak képzőművészek és sportolók felajánlásaival.

Az ünnepi gála bevételé-ből az egyesület karácsonykor 150 diák ünnepét teszi boldogabbá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában