Ajka

2018.03.05. 07:00

Csapatjátékosokat várnak a betöltetlen álláshelyekre megyénkben

A Bock Hungária Kft. több mint ezer munkavállalóval, német tulajdonosi háttérrel rendelkező nagyvállalat, mely irodabútor-alkatrészek gyártásával foglalkozik.

Borsos Renáta

A Bock Hungária Kft. ügyvezetője, Frank Horst Eidmann az ajkai telephelyen Fotó: Györkös József

Az ajkai telephelyen műanyag-fröccsöntési, fröccsöntő szerszámgyártási, illetve összeszerelési munkákat végzünk – tudtuk meg Frank Horst Eidmann ügyvezetőtől. A cég a noszlopi székhelyen az összeszerelés mellett alumíniumöntvény-megmunkáló, habosító és kárpitos üzemrészt is működtet. A töret-

len siker egyik fő pillére a kollégák hozzáállása, elis- merése, a képzések biztosí- tása, A cég fejlődésében

mindemellett a magas hozzáadott értéket képviselő termékek iránti kereslet is meghatározó.

A Bock Hungária Kft. ügyvezetője, Frank Horst Eidmann az ajkai telephelyen Fotó: Györkös József

- Jelen pillanatban szellemi állományunk jelentős mértékben telített, stabil. Azonban a megnövekedett feladatok alapján három munkakör betöltésére jelentkezőket várunk. Pénzügyi területre pályázhatnak, illetve a minőségbiztosítás területére jó németnyelv-tudású, szakmailag tapasztalt munkavállalók jelentkezésére számítunk. A harmadik pozíció betöltésére termeléstervezés területén már jártas, logisztikai végzettséggel rendelkező jelentkezőre lenne szüksége cégünknek. További elvárásként kiemelném a jó kommunikációs készséget, a csapatjátékos hozzáállást, a felhasználói szintű számítógépes ismereteket, illetve a vállalatirányítási rendszer ismeretét – fejtette ki a cég ügyvezetője, aki fontosnak tartja, hogy megjelenjenek a Napló-állásbörzén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában