Várpalota, Inota

2017.12.06. 15:15

Cukorbeteg is várt a buszra, de hiába!

Szabó Jánosné olvasónk keresett meg minket azzal, hogy november 30-án, csütörtökön több inotai lakóval együtt Várpalotán, a Jókai utcában, a kultúrháznál várták a buszt, köztük egy cukorbeteg ismerőse is, de hiába.

Kovács Erika

Álltak a megállóhelyen kisgyerekkel, és az asszony szerint várakozott cukorbeteg felnőtt is, akinek indulnia kellett volna haza. -A busznak 10 óra 36 perckor kellett volna érkezni, egy másiknak pedig 11 óra 21 perckor, de egyik sem jött, csak 12 órakor érkezett meg egy járat. Az asszony elmondta azt is, hogy aznap semmilyen csapadék nem esett, száraz volt az út, és a cukorbeteg arra nem számított, hogy fél 11 helyett 12-kor ért haza, mely esetében egyáltalán nem mindegy. Mire lehet majd számítani, ha esik a hó? kérdezte Szabóné.

Az ügyben megkerestük az illetékest. Hegedüs-Kuti Piroska, az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. kommunikáció, PR, marketing csoportvezetője a történtekről megkeresésünkre elmondta, 2017. november 30-án, Várpalotán a 10 óra 36 perckor, a Jókai Mór utcából induló egyes számú helyi járat az autóbusz műszaki meghibásodása miatt kimaradt. -Emiatt szükség volt forgalomátszervezésre, melynek hibás végrehajtása miatt sajnos a 11 óra 21 perckor a Jókai Mór utcából induló egyes számú helyi járat is kimaradt. A kellemetlenségért utasaink szíves elnézését kérjük! - fogalmazott a cég csoportvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában