gyermekgázolás

2017.11.15. 07:00

Füredi gázolás: Összeomlott a kisfiú, akinek meghalt a nővére

Pszichiátriai kezelésre kell vinni a kilenc éves Istvánkát, aki két éve végignézte Balatonfüreden, amint testvéreit elüti egy autó, és egyikük, Edina később meg is halt, tudtuk meg a gyermek édesanyjától, Tóth Istvánnétól.

Kovács Erika

-Sajnos máig nem tudta magát túltenni a kisfiam a tragédián, amit végig kellett néznie, mondja megkeresésünkre szomorúan a gyermek édesanyja, Tóth Istvánné Edina. Hozzátette, súlyos problémák merültek fel Istvánkánál, emiatt pszichiátriai kezelésre van szüksége, mondta el az édesanya.

Megírtuk korábban, a három gyermek, köztük a kilenc éves Edina balatonfüredi otthonukból együtt indult el 2015. június 6.-án, a két kislány biciklivel, a kisfiú pedig játék kismotorral, amikor egy kereszteződésben megtörtént a baleset. Két kerékpározó kislányukat, Edinát és Brigittát elütötte egy Honda Civic típusú jármű Balatonfüreden a Völgy utca és a Noszlopy utca kereszteződésénél. Brigitta megsérült, de szerencsére túlélte az ütközést, Edina sajnos meghalt a kórházban. ke

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában