kettő-null

2018.06.23. 20:12

Győzött a magyar válogatott a V4-es parlamenti labdarúgótornán

A magyar csapat 2:0-ra legyőzte a szlovák válogatottat a döntőben a V4 országok parlamenti labdarúgócsapatainak tornáján Balatonfüreden.

Balla Emőke

A visegrádi együttműködés (V4) parlamenti elnökeinek találkozója mellett pénteken és szombaton a Balatonfüredi Futball Club területén rendezték a parlamenti labdarúgócsapatok tornáját.

A magyar csapatban pályára lépett többek között Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Kontrát Károly, Ovádi Péter és Kovács Zoltán országgyűlési képviselők, valamint Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

A pénteki mérkőzésen a magyar válogatott 6:2-re legyőzte a cseh válogatottat. Szombaton a harmadik helyért folyó mérkőzésen a lengyel válogatott 4:1-re nyert a csehek ellen, a döntőben Magyarország Szlovákiával játszott.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter két gólt rúgott (az első tizenegyesből), így a döntőben 2:0-re győzött a magyar csapat.

A kupákat Kövér László adta át a szombat délutáni díjátadón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában