jótékonyság

2017.11.19. 18:02

Jótékonysági est Úrkúton – Egy kislányt segítettek

Közös imával ért véget az a jótékonysági est, melyet az úrkúti Berják Zsanett és májátültetésen átesett hat hónapos kislánya megsegítésére szervezett a Veszprém Főegyházmegyei Karitász úrkúti csoportja.

Tisler Anna

A Német Nemzetiségi Asszonykórus is fellépett az általános iskolában megrendezett jótékonysági esten Fotó: Tisler Anna

A rendezvényre sokan eljöttek pénteken a helyi általános iskolába azért, hogy jelenlétükkel, anyagi támogatásukkal kifejezzék együttérzésüket. A terem bejárata elé a szervezők perselyt helyeztek ki, amelyben gyűlt a pénz.

A Német Nemzetiségi Asszonykórus is fellépett az általános iskolában megrendezett jótékonysági esten Fotó: Tisler Anna

A programra igyekvők mindegyike megállt és adakozott. Ki ennyit, ki annyit. A legfontosabb nem az összeg volt, hanem a szeretet, ami az estet létrehozta. A szereplők szeretettel léptek fel, hiszen ekkor nemcsak a műsorukkal szereztek örömet falubelijeiknek, hanem hozzájárultak egy kisgyermek életkörülményeinek a javításához is. A Viva Voce kórus vallási dalokat adott elő. Wenczel Daniella három saját versét szavalta el. Szerepelt az iskola énekkara, a Német Nemzetiségi Asz-szonykórus, valamint Kossuth Gergő.

Az est fővédnöke Tróbertné Klein Beáta iskolaigazgató és Szijártó László, a Veszprém Főegyházmegyei Karitász igazgatója volt. Szijártó Lászlótól megtudtuk, az összegyűjtött pénzt hamarosan ünnepélyesen adják át a családnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában