Közlekedők figyelem!

2017.12.06. 12:36

Készüljön: köd és viharos szél jöhet!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat december 6-án, reggel kiadott időjárás-előrejelzése szerint sűrű köd és viharos szél is előfordulhat szerdán.

Kovács Erika

A rendőrség a közlekedésben továbbra is óvatosságra int! – hangsúlyozta Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

Mint elmondta, szerda estétől a Nyugat-Dunántúlon nagy területen várható sűrű köd. Kedd estétől szerda estig pedig a Bakony magasabb részein hatvan-hetven kilométeres északnyugati szélre lehet számítani.

A rendőrségi sajtós kiemelte, a járművezetők a ködös szakasz kezdetén, még a jól belátható úton csökkentsék a sebességet, amelyre a féklámpa felvillantásával figyelmeztessék a mögöttük haladókat, és kerüljék el a hirtelen fékezést! – A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy

vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintően, a sebességet pedig az út-, és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Indulás előtt a közlekedők tájékozódjanak az aktuális időjárási és útállapotokról, és számoljanak az esetleges késéssel, hogy útközben ne kelljen nyugtalanul vezetni!- javasolta a sajtóreferens.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában