játék

2018.12.11. 00:01

Ki lesz az Év párja 2018-ban?

2018-ben kötöttetek házasságot Veszprém megyében? Akkor ez a verseny nektek szól. Küldjétek be a legjobb esküvői fotótokat, buzdítsátok ismerőseiteket szavazásra – hogy elnyerhessétek az értékes fődíjat!

veol.hu

Az élet játék: szerelem – házasság – életre szóló nagy kaland! Most mi is egy játékra invitálunk Titeket, a veol.hu és a Napló közösen idén először hirdeti meg az Év Párja 2018 kihívást, melyre olyan párok jelentkezését várjuk, akik 2018 kötötték össze életük fonalát és mondták ki a boldogító igent.

Küldjétek el saját magatokat ábrázoló kedvenc képeteket, a legtöbb szavazatot kapott párok értékes ajándékkal gazdagodhatnak.

A fotópályázat fődíja egy utó-nászút 2 fő részére a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba (2 éjszaka).

2. díj kétszemélyes vacsora Hotel Historia Malomkertben (15.000 Ft értékben)

3. díj kétszemélyes vacsora Hangvilla Éttermében (10.000 Ft értékben)

És akkor a szabályok:

  • Csak Veszprém megyében állandó lakcímmel rendelkező, 2018-ban házasodott személyek nevezhetnek.
  • Minden játékos egy képpel nevezhet, utólagos módosításra, képcserére nincs lehetőség.
  • A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
  • A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a játékszabályzatban foglalt pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők publikációkban képeiket térítésmentesen használják.
  • Párszépségversenyünk 2018. december 11-én kezdődik és január 13-án zárul. Eredményhirdetés: 2019. január 15. Ki lesz a nyerő páros?

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában