Rengeteg lehetőséggel várták a munkakeresőket

2018.09.20. 07:00

Ilyen volt az V. Napló-állásbörze

Az V. Napló-állásbörze szep­tember 20-án, csütörtökön délelőtt 10 órakor megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt, akik 2500 munkalehetőség közül válogattathattak a Veszprém Arénában.

Horváth Virág, Molnár Sándor

A közvetítésünk ezzel véget ért, köszönjük a rendezvény látogatóinak és az olvasóknak, hogy velünk tartottak!

 

Így zajlott az V. Napló-állásbörze:

Szerencsekerékkel is próbálkozhatnak az Unilever standjánál az érdeklődők, az édesszájú munkavállalók pedig kedvükre válogathatnak az Algida termékei között.

Fotó: Horváth Virág/veol

A Napló standjánál is rengeteg segítséget kaphatunk – Nem hozott önéletrajzot? Megcsináljuk Önnek!

Varga Kinga HR-koordinátor elmondta, a nyitott álláslehetőségek mellett idén személyes segítséget kaphatnak az érdeklődők a Napló standjánál. Önéletrajzsablonokkal, tippekkel várnak mindenkit, tanácsadással és helyszíni portréképkészítéssel segítik az ide látogatókat.

A Veszprém Aréna előterében véradásra is lehetőség nyílik, a Magyar Vöröskereszt várja a véradókat.

Fotó: Horváth Virág/veol

A MelóDiáknál elég egy fotó a fix nyereményhez

Szelfizz a MelóDiák standjánál az instakerettel, töltsd fel az instgramra #melódiák hashtaggel, és a standnál átadják neked ajándékodat: egy powerbanket.

Álláskeresőket kérdeztünk, hogy milyen tervekkel érkeztek az állásbörzére:

Mindketten regisztráltak a nyereményekért. A Napló-állásbörzére érkezők között körülbelül azonos arányban vannak nők és férfiak. Az érdeklődők főleg a 25 év feletti korosztályba tartoznak.

Plósz Orsolya, az MTD Hungária HR-vezetője próbálta ki a fűnyíró traktor vezetését

A főbejárat előtti téren erre minden látogatónak lehetősége van.

Kint és bent is várja az álláskeresőket a Napló-állásbörzén az MTD Hungária Kft. Plósz Orolya HR-vezető elmondta, a kinti helyszínen két fűnyírót is „meglovagolhatnak” az érdeklődők, a benti kiállítóhelyen álláslehetőségekkel és nyereményjátékokkal várnak mindenkit.

Határozott idejű szerződésekkel várják a munkavállalókat most, a termelési szezonban. Operátor, minőségbiztosítási munkatárs munkakörben tudnak pozíciókat kínálni. 250 határozott idejű pozíció áll nyitva jelenleg a cégnél, ezenkívül határozatlan idejű szerződésekkel is várják az érdeklődőket a Napló-állásbörzén, hegesztő, szerszámkészítő, illetve targoncavezető pozíció is nyitva áll a megfelelő végzettséggel rendelkezők számára.

Ünnepélyes megnyitó a Napló Állásbörzén

Dr. Vajda Viktória, a Veszprém Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Porga Gyula, Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere, valamint Vezér Dávid, a Mediaworks Hungary Zrt. regionális értékesítési vezetője nyitotta meg 11 órakor hivatalosan az V. Napló Állásbörzét.

Fotó: Horváth Virág/veol

Több mint 20 cég közel 2500 álláshellyel vár mindenkit. Vezér Dávid elmondta köszöntőjében, habár az újságokban és az interneten is könnyű álláshirdetéseket találni, bízik abban, hogy a személyes jelenlét, egy állásbörze közelebb hozhatja a cégeket és munkavállalókat. – A Napló több mint 70 éves múltjával mondhatjuk, hogy Veszprém megye történelmének a része. Ezért nagy részt vállalnak abban a vállalkozásban, hogy a munkakeresők közül a diákok, valamint a megváltozott munkaképességűek is megtalálhassák a hozzájuk illő állást. A Veszprémi Aréna szolgáltatja az V. Napló Állásbörze helyszínét, ahol valóra válnak a nagy egymásra találások munkáltatók és munkavállalók között – zárta beszédét Vezér Dávid.

A rendezvényen nyereményjátékkal várjuk az álláskeresőket,

a helyszínen regisztrálók között kisorsolunk 1 db laptopot, 1 db tabletet és 1 db okostelefont.

 

Regisztrálni a Napló standjánál lehet.

Fotó: Horváth Virág/veol

Mindössze ezeket az íveket kell kitölteni és a regisztrációs pultnál leadni. Sorsolás 15 órakor:

Fotó: Horváth Virág/veol

Így készültek a rendezvényre

Csütörtökön ötödik alkalommal tárta ki kapuit a régió legnagyobb állásbörzéje a Veszprém Arénában. A kivitelezőnek egy napja volt arra, hogy közel 50 kiállító részére összeszerelje, dekorálja és berendezze a standokat, hogy látványos kiállítóteret varázsoljon a kézilabdapályából.

Épül a standunk. Mint minden évben, lapunk idén is megjelenik kínálatával az állásbörzén Fotó: Molnár Sándor/Napló

A komoly kihívást jelentő feladatot, amelynek során a hat négyzetméterestől a 10, 20, illetve a legnagyobb, 24 négyzetméteresig kellett elkészíteni a kiállítóhelyeket, már rutinosan végezte a nyolc főből álló csapat. Ráadásul most több cégtől is érkeztek segítők és dekoratőrök, akik aktívan részt vettek a saját standjuk csinosításában.

– A munkálatok szerda reggel kezdődtek, de gyorsabb ütemben haladunk, és szerintem előbb befejezzük a munkát, mint tavasszal – tájékoztatott Linter Renáta projektvezető szerda délután, miközben ő maga is kivette a részét az építésből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában