Mi is tehetünk ellene!

2017.12.05. 13:58

Klímakatasztrófa közeleg? 24 órás felhívás a valós helyzetre!

24 órás élő adással jelentkezik a Climate Reality Project a világ összes országából megszólítva szakértőket, döntéshozókat környezetvédelmi aktivistákat, sikeres programokat bemutatva.

Az Al Gore (korábbi alelnök, Egyesült Államok) által alapított nemzetközi civil szervezet, a Climate Reality Project célja, hogy felgyorsítsa a pozitív folyamatokat a társadalom széles rétegeinek elérése révén.

Az egyésznapos globális kezdeményezéssel nagy változásra hívjak fel a figyelmet, jelesül hogyan éljünk úgy, hogy ne bántsuk és pusztítsuk el élő ķörnyezetünket. A globális program december 5-én angol nyelven indult el, meghívott vendégek között szerepelnek: Annie LEnnox, Sheryl Crow, Jean-Michel Jarre, The Killers.

Fél fok a cél!

A 2016-ban életbelépett Párizsi klímavédelmi egyezmény óriási lehetőség arra, hogy leküzdjük korunk egyik legégetőbb globális kihívását, a klímaváltozást. Azonban továbbra is kérdéses, hogy a klímaegyezmény önkéntes vállalásait hogyan teljesítik az egyes nemzetek, és milyen további vállalásokra hajlandók a globális felmelegedés legfeljebb 2 Celsius-fok, de lehetőség szerint 1,5 Celsius-fok alatt tartására.

A rendkívül szimpatikus kezdeményezéshez mi is csatlakozunk egy híradással, az élő programot itt követhetik:

[eweb-voting id="2179503"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában