Balatonfűzfő

2017.11.13. 19:58

A kormány kíváncsi az emberek véleményére

A nemzeti konzultációban szereplő kérdések hazánk és egész Európa sorsát meghatározzák a következő években, mondta lapunknak Kovács Zoltán kormányszóvivő a balatonfűzfői lakossági fórum előtt.

Marton Attila

A nemzeti konzultációt kísérő országjárás hétfőn Balatonfűzfőre érkezett, a helyi Közösségi házban Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, a térség országgyűlési képviselője és Kovács Zoltán tartott lakossági fórumot.

A kormányszóvivő kérdésünkre elmondta, a visszaérkező válaszokból nyilvánvaló lesz a kabinetnek, hogy mit gondolnak az emberek a Soros-tervről. Kiemelte, a válaszok megerősítést és muníciót adhatnak a kormánynak abban a küzdelemben, amelyet európai fórumokon folytat azért, hogy a kontinenst hátrányosan érintő változások Magyarországon ne következzenek be. Leszögezte, a kormány számára minden egyes visszaküldött válasz értékes.

Kontrát Károly hangsúlyozta, a kormány nemcsak négyévente, az országgyűlési választások idején kíváncsi az emberek véleményére, hanem ciklus közben is kikéri azt az országot érintő fontos kérdésekben. A fórum résztvevőit arra kérte, olvassák el, töltsék ki és küldjék vissza az íveket. Ha sokan visszaküldik, az erős felhatalmazást ad a kormánynak, hogy Brüsszellel szemben megvédje az országot, jegyezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában