gazdikereső

2017.12.06. 18:01

Mentsen meg egy állatot! Fogadja örökbe!

Egy négylábú társra vágyik? Nagyra, játékosra? Vagy pici, bújósra? Lehet, hogy épp megtalálta kiskedvencét!

Horváth Virág

Fickó – Fiatal, nagy termetű, keverék, kan kutya.

Rátóti kóborkaként került be nyár elején ez a kedves kutyus. Eredeti gazdája nem jelentkezett érte. Kedden került az Állatvédő Egyesület Veszprém gondozásába és menhelyükre (2017.12.05.). Végtelenül hálás kutyus.

FREDI – 2017. nyár elején került be a veszprémi gyepmesteri telepre. Innen került gondozásba (2017.12.05.) és költözött az Állatvédő Egyesület menhelyékre. Idegenekkel bizalmatlan, egyelőre. Reméljük ismét barátságos nagymackó lesz belőle.

Cicabácsi békés, nyugodt otthont keres egyedüli cicaként, egy olyan családot, ahol nyugalmát nem zavarja meg más állat.

Bácsika 10 év körüli, brit egzotikus rövid szőrű cica, gyönyörű teknőc mintákkal.

Az Őrségben, Őriszentpéteren az erdőben találták, lehet, hogy kirándulóké volt. Cicabarátok a Nemzeti Parkból fogadták örökbe, azonban a többi cicájuk és a nagy jövés-menés miatt náluk nincs nyugalma.

Bácsika leinformálható helyre, szerződéssel fogadható örökbe kizárólag benti tartással. Enyhe veseelégtelensége van, emiatt többet és gyakrabban iszik. Megtekinthető Csopakon.

Érdeklődni lehet felőle itt az oldalon magánüzenetben és az alábbi telefonszámokon:

0670/940-7215

0630/872-2560

Balatonkenese – Gazdikeresők 2017.12.04.

4-7 hónapos cicák költöztek be egy ház udvarába. Folyamtos ellátásuk, etetésük az ott lakók távolléte, munkájuk miatt nem megoldott. Ezért gazdit/ befogadót keresnek a cicáknak. Érdeklődni a 20/347 1720- a telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában