lebuktak

2017.11.19. 20:21

Miért titkolta valódi énjét? Lebukott a hamis ukrán vezetői engedéllyel

Tapolca Hamis ukrán vezetői engedélyt adott a rendőröknek egy férfi, amikor igazoltatták, ügyében a tapolcai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zárták a nyomozást, tudtuk meg Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

Az eljárás adatai szerint 2017. augusztus 30-án 17 órakor Tapolca belterületén igazoltattak egy tehergépkocsival közlekedő 37 éves helyi lakost a járőrök. A rendőri intézkedésnél a férfi a vezetői jogosultság igazolására egy hamis ukrán fényképes vezetői engedélyt adott át az egyenruhásoknak. A rendőrök a sofőrt előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgattatták ki közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást a napokban befejezték, az ügy iratait az illetékes ügyészségnek bíróság elé állítás kezdeményezésével átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában