Gyerekeltűnés

2017.11.18. 10:51

Miért tűnt el a 12 éves kisfiú? (Frissítve)

Szerencsésen végződött egy péntek esti, szombat hajnali történet, eltűnt, de elő is került egy 12 éves kisfiú Veszprémben.

Kovács Erika

Szombaton hajnalban riasztotta a katasztrófavédelem ügyelete a Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálatot, tudtuk meg vezetőjüktől, Hirschl Jánostól, aki kollégájával, Szabó Judittal autóba ültek, és a szükséges felszereléssel azonnal a gyermek keresésére indultak, aki tudomásuk szerint pénteken, 18 órakor ment el ismeretlen helyre. Velük tartottak kutyáik, Ajsa, a labrador, és Judit kutyája, Janka, a német juhász.

-A 12 éves kisfiú szerencsére nemsokára előkerült, így nem volt szükség a kutatásra, mondta el Hirschl János.

Megkérdeztük a rendőrséget arról, hogyan történhetett az eset, miszerint egy 12 éves gyermek ismeretlen helyre távozott? Érdeklődtünk arról is, hogy hazament, vagy rátaláltak?

Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, az eseménnyel kapcsolatban a veszprémi rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a fiatal fiú keresését. A bejelentést követő négy órán belül, a személyleírás alapján megtalálták Veszprém belterületén. A fiatal épségben került elő, biztonsági intézkedés keretében haza szállították családjához. Meghallgatását követően a rendőrök megállapították, hogy a fiatal sérelmére nem követtek esem szabálysértést, sem bűncselekményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában