Családi nap

2017.09.20. 13:00

Noszlop: ahol jó együtt szórakozni!

Erősödik a dolgozók kötődése a céghez, ha kötetlen körülmények között találkozhatnak egymással, illetve vezetőikkel, érvelt a családi nap megtartása mellett Frank Eidmann, a Bock Hungária Kft. vezetője szombaton a társaságnál tartott noszlopi rendezvényen.

Kovács Erika

Frank Eidmann cégvezető (balról) Kovács Zoltán államtitkárral (jobbról) köszöntötte a közönséget, mellettük Szabó Jan András gazdasági vezető és Rejtőné Csizmadia Márta Fotó: Unger Ibolya

– Családi vállalkozásoknál szokás a családi nap, hangsúlyozta köszöntőjében Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő. Mint mondta, fontos az, hogy a dolgozók családjai is együtt legyenek, találkozzanak, ahol tájékoztatják őket, illetve bemutatják nekik, hol dolgoznak hozzátartozóik. A családi nap a közösségek összekovácsolására is kiválóan alkalmas, tette hozzá. Kovács Zoltán kiemelte, tiszteletreméltó, hogy a Bock Hungária Kft.-nél önerőből valósították meg fejlesztéseiket.

Frank Eidmann cégvezető (balról) Kovács Zoltán államtitkárral (jobbról) köszöntötte a közönséget, mellettük Szabó Jan András gazdasági vezető és Rejtőné Csizmadia Márta Fotó: Unger Ibolya

Frank Eidmann cégvezető jó lehetőségnek nevezte azt, hogy évente egyszer találkozhatnak egymással dolgozók, családtagok, illetve a vezetők. Az irodaszékgyártó cég két telephelyen, Ajkán és Noszlopon működik, és több mint ezer embernek adnak munkát.

Nagy Henriett személyzetfejlesztési munkatárs azt mondta, a családi nap abban is meghatározó, hogy a cég minél több embernek legyen vonzó, akár leendő munkahelyként is. A sportos és játékos programok után a családi nap tűzijátékkal, utcabállal ért véget Noszlopon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában