a környezetünkért tenni jó

2018.04.22. 12:03

Önkéntesek dolgoztak a közösségért Nemesvámoson

A közösségi portálon hirdették meg az akciót és hívták önkéntes munkára a közösségért, a környezetért tenni vágyókat Nemesvámoson.

Molnár Sándor

Sövényházi Balázs polgármester elmondta, hogy az épülő óvoda bejárásakor azt tapasztalta, hogy a szomszédos szabadidőparkban elszaporodtak a gazok, segítő kezekre lenne szükség a rendbetételéhez. A falugondnokságnak a tavaszi időszakban amúgy is sok a tennivalója, hiszen a hirtelen jött meleg miatt alig győzik a fűnyírásokat. Ezért arra gondoltak, hogy egy kis közösségi munkára hívják a falu lakóit, hogy együtt takarítsák ki az amúgy nagyon szép és hangulatos parkot.

Szerencsére sokan megmozdultak a hívó szóra és a polgármester is csatlakozott a gyomláló, kapáló, gereblyéző és szemetet szedő csapathoz. A kellemes, napsütéses időben a szorgos vámosiak hamar rendbe tették a tavalyi évben átadott szabadidőparkot és így a gazoktól megszabadított növények újra fellélegezhetnek, szépen fejlődhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában