Közlekedésbiztonság

2018.04.09. 14:02

Rendőrségi rajzpályázat gyermekeknek Várpalotán

Közlekedésbiztonsági témájú rajzokat értékeltek a várpalotai rendőrök, mondta el Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Csányi Zoltán rendőr ezredes kapitányságvezető (jobb oldalon) és Bartók Judit rendőr százados (baloldalon) a díjazott gyermekek között Fotó: Rendőrség

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” elnevezésű rajzpályázat

helyi fordulójának díjátadó ünnepségét 2018. április 4-én tartották a Várpalotai Rendőrkapitányságon. Az ünnepélyes eredményhirdetésen Csányi Zoltán rendőr ezredes kapitányságvezető köszöntötte a gyerekeket és a felkészítő pedagógusokat, majd Bartók Judit rendőr századossal közösen átadták az okleveleket és az ajándékcsomagokat.

Csányi Zoltán rendőr ezredes kapitányságvezető (jobb oldalon) és Bartók Judit rendőr százados (baloldalon) a díjazott gyermekek között Fotó: Rendőrség

A rajzpályázatra a Várpalotai járás 13 intézményéből összesen 178 darab pályamű érkezett. A három kategória legszebbnek, legötletesebbnek vagy épp leglátványosabbnak ítélt alkotásaira a Várpalotai Rendőrkapitányság dolgozói adhatták le szavazataikat.

A legjobban sikerült pályamunkákat a rendőrség továbbítja a rajzverseny megyei fordulójára, ahol a gyerekek további értékes ajándékokkal gazdagodhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában