Mulatozás

2017.11.19. 17:05

Sümegprága – Együtt mulatoztak az időseik

A hagyományos idősek napi programon jó hangulatban mulattak az ünnepeltek a minap.

Tóth B. Zsuzsa

A hangulatról az ünnepeltek is gondoskodtak Fotó: Hujber Csaba

A település időskorú lakosait köszöntötte az önkormányzat az eseménnyel, amelyen Hujber Csaba polgármester személyesen is méltatta az idősek erényeit. A település időskorú lakosait köszöntötte az önkormányzat az eseménnyel, amelyen Hujber Csaba polgármester személyesen is méltatta az idősek erényeit. Köszöntőjét követően a rendezvény kulturális műsorokkal folytatódott. Felléptek a helyi óvodások a Márton-napi műsorukkal, majd a kicsiket követte az általános iskolások verses-énekes összeállítása.

A hangulatról az ünnepeltek is gondoskodtak Fotó: Hujber Csaba

A vendégek Farkas Szabina operettválogatását, a Zalagyömörői Kékmadarak és Huncut szemek Tánccsoport műsorát láthatták még. Az időskorú vendégeket az önkormányzat dolgozói meleg vacsorával, Kámán Irma helyi cukrász jóvoltából pedig desszert gyanánt kakaós és mákos kaláccsal látták vendégül. Az est hátralévő részében a jó hangulatról Hág Attila és Szabó Lajos harmonikazenével gondoskodott. A magyar nótáknak és a vígkedélyű vendégeknek köszönhetően az est közös énekléssel és tánccal zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában