optimizmus és jókedv

2017.09.22. 15:32

Jenő bácsit 94. születésnapja alkalmából köszöntötték Ajkán

Tagtársai, civil szervezetek vezetői és önkormányzati képviselők köszöntötték 94. születésnapja alkalmából Hauser Jenőt a Nosztalgia Nyugdíjasklub keddi összejövetelén a bódéi közösségi házban.

Tisler Anna

ss

A köszöntések során elhangzott, hogy az ünnepelt egész életét kemény munkával töltötte, már 12 évesen kaszált a földeken. Munkahelyén, a bányamentőknél szorgalmas, megbízható, hozzáértő embernek ismerték, akit mindenki tisztelt. Hauser Jenő igazi közösségi ember, akit érdekel, mi történik a környezetében, és ha kérik, szívesen mond véleményt és ad tanácsot. Optimizmusa, jókedve segítette át az élet nehéz pillanatain.

Dorner László köszönti Hauser Jenőt Fotó Györkös József

A klubdélutánra leánya, Edit is elkísérte őt. Az ünnepeltet megajándékozta Gerencsér Hilda, Dorner László és Utassy István önkormányzati képviselő, Zábrák Béla, az Életet az Éveknek ajkai nyugdíjasklubok szövetsége elnöke, Mező Jánosné, a Diabétesz klub vezetője, valamint a Nosztalgia klub nevében Jenei Ferenc. Jenő bácsi tortát is kapott. Szimeiszter Imre, a klub énekese és harmonikása Halász Judit Boldog születésnapot című dalával köszöntötte tagtársát. A jókívánságok között elhangzott, hogy hat év múlva ismét gyűljenek össze mindazok, akik most együtt ünnepelnek, és köszöntsék Jenő bácsit a századik születésnapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában