ünnepség

2017.11.16. 17:22

Véradókat tüntettek ki Bakonyoszlopon

Véradás volt a két szomszédos település – Bakonyszentkirály, Csesznek – és a helyiek, huszonhárom önkéntes véradójának részvételével Bakonyoszlopon. Ezt a véradók tiszteletére szervezett ünnepség követte.

Müller Anikó Hanga

Magyar Lászlóné – az asztalnál balról – köszönetet mondott az önkéntes véradóknak, mellette Wolf Ferenc és Vörös Lászlóné, balról Simonffy Andrea

Köszöntőt mondott Wolf Ferenc polgármester, Magyar Lászlóné, a Magyar Vöröskereszt Zirci Területi Szervezet vezetője és Vörös Lászlóné, a megyei vöröskeresztes szervezet küldöttgyűlésének tagja.

Magyar Lászlóné – az asztalnál balról – köszönetet mondott az önkéntes véradóknak, mellette Wolf Ferenc és Vörös Lászlóné, balról Simonffy Andrea

Kitüntetést kaptak a többszörös véradók, a bakonyszentkirályi Bazsó István, Bazsóné Németh Zsuzsanna tízszeres, Luncz Tamás hússzoros, Luncz József harmincötszörös, Csillag Zoltán polgármester negyvenszeres, a cseszneki Jasperné Vesztergom Gertrúd huszonötszörös, Mrázik Miklós negyvenötszörös, a bakonyoszlopi Mererticzki Lászlóné, Hanich Antal, Takács János tizenötszörös, Bittmann József, Scheffer Zoltán negyvenötszörös, Somogyi Gábor ötvenhétszeres véradó.

A három falu önkéntes véradói hangulatos ünnepségen vettek részt, mely vacsorával és baráti beszélgetéssel zárult Fotó: Mátyus Anna

Magyar Lászlóné köszönetet mondott az önkormányzatnak és Wolf Ferencnek támogató munkájáért, Wolf Ferencnének a véradások önzetlen szervezéséért. Az ünnepi esten verssel közreműködött Simonffy Andrea, a zirci vöröskereszt önkéntese.

A kitüntetetteket közös vacsorával vendégelte meg a helyi önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában