Anyatigris és Túró Rudi

2018.02.18. 21:51

Vidám farsangi délután kicsiknek és nagyoknak

Idén sem maradt el a hagyományos aszófői farsangi mulatság, a résztvevők már harmadik alkalommal bújtak maskarába.

Jákói Bernadett

A legkisebbek jelmezversenyének győztese, Nagy Erik Péter Fotó: Jákói Bernadett

Nagy Annamária könyvtáros 23 éve szervezi a település kulturális műsorait, így a farsangi mulatságot is. Az idei farsangi táncest látványos elemekkel bővült: a Dallamvilág Gyermekmusical Egyesület táncos-énekes lányai mellett mesejátékkal készült a gyermek színjátszó csoport Markó Beáta rendezésében.

A felnőtt kategóriában meghirdetett jelmezes felvonulásra Túró Ruditól az ördögasszonyig, anyatigrisig és más ötletes jelmezekig családostul is sokan beöltöztek. A közönség szavazata alapján Szabó Petra zsákbamacska-, Nagy Erik Péter béka-, Kalapács Marci szépségkirálynő-, Tabi Lászlóné anyatigrisjelmeze győzött.

A legkisebbek jelmezversenyének győztese, Nagy Erik Péter
Fotó: Jákói Bernadett

A jelmezbemutatót követően Kiss Richárd bűvész szórakoztatta a közönséget. A batyus bál talpalávalóját Polgár Csabi biztosította. A helyi nyugdíjasklub sütőasszonyai látványos fánkkészítést mutattak be az ínyenceknek. Értékes tombolatárgyakat is nyerhettek az aszófői táncest vidám farsangolói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában