BL Yacht Club

2017.10.23. 13:58

Zongora és vitorláshajó -Különleges videó népszerűsíti a Balatont!

A BL Yacht Club csapata mindig is különleges ötleteiről volt híres.

veol.hu

Fürödtek már náluk elefántok és fóka is, rendeztek vitorlásversenyt télen, amikor más a kandalló előtt melegszik, volt náluk utazó veteránautó múzeum több mint 100 autóval, rendeztek a kikötőben karácsonyi vásárt, és ők csinálták meg az első műjégpályát tavaly télen közvetlenül a Balaton parton. Most ismét támadt egy őrült ötletük: feltettek egy zongorát egy vitorláshajóra, ami a Balaton közepén ringatózik. Ehhez Peter Bence, a világhírű zongorista kiváló tettestársnak bizonyult, hamar megtalálták a közös hangot.

A Beatles “Here Comes The Sun” dalához készült videóban nem csak Bence virtuóz zongorajátéka, hanem a lenyűgöző látvány is magával ragadja a nézőt. Mivel Bence videói rendre több tízmillió emberhez jutnak el világszerte, nem titkolt cél volt az is, hogy megmutassák a világnak ezt a páratlan természeti kincset, a mi Balatonunkat, ami egész éves turisztikai desztinációként az év mind a 365 napján nyújt valami különlegeset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában