keresztény értékrend

2018.03.04. 17:23

Ismét telt házas volt a tapolcai keresztény bál

A keresztény bállal egy új, fontos, közösségépítő kezdeményezés indult útjára a városban, hagyományteremtő céllal.

Tóth B. Zsuzsa

Nagy sikert aratott a mazsorettcsoport tánca Fotó: Tóth B. Zsuzsa

A két éve első ízben életre hívott program után idén ismét telt házas volt a tapolcai keresztény bál a Tamási Áron Művelődési Központban – tudtuk meg Bányai Barbarától. A rendezvény nyitott minden keresztény értékrendű, lokálpatrióta és hagyományszerető ember számára. A III. Tapolcai Keresztény Bál fővédnöke Dobó Zoltán polgármester és Földi István, a szervező Nagyboldogasz-szony Római Katolikus Általános Iskola lelki igazgatója, a tapolcai kerület esperese volt. Fontos volt, hogy a rendezvénnyel tovább erősödjön a városban egy olyan arculat, hangulat, összetartás, ami a kulturált, polgári keresztény értékrendet tükrözi. Az estet Dobó Zoltán polgármester, Földi István kerületi espe- res, valamint Rohály János, a Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola igazgatója nyitotta meg.

Nagy sikert aratott a mazsorettcsoport tánca Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Az ünnepi beszédeket követően az intézmény diákjainak látványos nyitótánca, a Tapolcai Zászlóforgató és Mazsorettcsoport produkciója, Sajcz Gábor harmonikás zenei betétje, valamint a Tapolcai Musical Színpad énekeseinek műsora szórakoztatta a közönséget.

A mulatságon a talpalá- valót Kardos József szolgáltatta.

Az éjfélkor kezdődő tombolasorsolásra rengeteg fel-ajánlás érkezett a környékbeli és megyénken túli vállalkozóktól, ez ugyancsak emelte a bál színvonalát.

A rendezvényről idén is nagyon sok megerősítő, pozitív visszajelzés érkezett a szervezők felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában