Szem nem maradt szárazon

2018.05.07. 09:31

Az anyákat ünnepelték Gyulakeszin

Május első vasárnapján az édesanyákat, nagymamákat és keresztanyákat ünnepeljük. Természetesen elsősorban az anyukáké a főszerep, akik az életben a legnagyobb áldozatot hozzák, a gyermeküknek szentelik életüket.

Smidhoffer Eszter

Az ovisok ügyesen szavalták az anyák napi verseket Fotó: Smidhoffer Eszter/napló

Vasárnap, anyák napján a kultúrházban gyűltek össze az édesanyák, nagymamák, ahol kedves műsorral várták őket. A Százszorszép Óvoda, a Gyulakeszi Dalárda és a falusi gyerekek léptek fel délután. Először a gyerekek adták elő műsorukat. Verset mondtak, énekeltek, majd a saját készítésű ajándékukat virággal együtt átadtak az édesanyjuknak, nagymamáknak.

Az ovisok ügyesen szavalták az anyák napi verseket Fotó: Smidhoffer Eszter/napló

Az ünnepségen résztvevő anyukákat, hozzátartozókat a műsor végére mind megríkatták a szereplők, akik mögött nem kevés gyakorlás, felkészülés volt. Az előadást a régi és jelenlegi ovisok családi képeiből készített vetítés tette színesebbé. Így a legtöbb jelenlévő viszontláthatta magát a képeken.

Fotó: Smidhoffer Eszter/napló

Majd a műsor végén virággal kedveskedtek a megjelent édesanyáknak, akik a virág mellett igazi szívhez szóló élménnyel gazdagodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában