sajtótájékoztató a révfülöpi mólón

2019.06.06. 07:00

A Duna Tv ízelítőt ad az igazi balatoni nyárból

Június 17-től élőben jelentkezik a Balaton mellől a Balatoni Nyár a Duna Televízióban.

Juhász-Léhi István

Június 17-től Révfülöpről jelentkezik naponta a nyári magazinműsor, amely egyik alappillére a televíziónak Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Erről tartottak sajtótájékoztatót a révfülöpi mólón, ahol kiderült: idén kilencedszer jelentkezik a népszerű magazinműsor. A Révfülöpről élőben sugárzott adásokat Rátonyi Kriszta Forró Bencével, illetve Szabó Erika Vida Péterrel közösen vezeti, kétheti váltásban.

Június 17-től Révfülöpről jelentkezik naponta a nyári magazinműsor, amely egyik alappillére a televíziónak Fotó: Pesthy Márton/Napló

Medveczky Balázs, a Duna Nonprofit Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója a csatorna egyik legsikeresebb brandjének nevezte a műsort, amely a Duna Tv alappillére a nyári műsorkínálatban.

Elhangzott az is, a sokrétű vendég- és témakínálat és a műsorvezetői csapat izgalmas adásokkal kecsegtet. Reményeik szerint a tévénézők bepillantást nyerhetnek majd abba, milyen is az igazi balatoni nyár. Az a nyár, ahonnan a televízió minden hétköznap élőben jelentkezik a révfülöpi mólóról délelőtt 10 és 12 óra között.

Kiderült: szombat reggelenként előre rögzített adást, másnap, azaz vasárnap pedig a hét legjobb pillanataiból összeválogatott adást (amolyan „best of” műsort) láthatnak a nézők. Természetesen a 120 perces műsorban bemutatnak majd tóparti településeket, környékbeli várakat és kevésbé ismert helyeket is, de lesznek programajánlók családoknak csakúgy, mint fesztiválozó fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában