micsoda szezonnyitó!

2019.06.06. 07:00

Huszadszor dübörögnek a motorok Alsóörsön

A Harley-Davidson Open Road Fest immár huszadszor nyitotta meg a nyári szezont Dobai Attila fesztiváligazgatóval az élen.

Kovács Erika

A Pelso Campingben már a szerdai nyitónapon egymás után érkeztek a motorosok itthonról, külföldről, és az eső ellenére is izzott a hangulat.

– Nem vagyunk cukorból! Még szép, hogy eljövünk, hiá­ba esik! – mondta jókedvűen becuccolás közben Vass János, aki feleségével, barátaival jött ünnepelni a többiekkel való találkozást, a motorozást! Itt töltik a szabadságukat, az összes vezetett túrán és a szombati felvonuláson is részt vesznek.

Az Ausztriában élő motoros, Tóth Ferenc a Gyulafirátótnál motorbalesetben lebénult Foki Niki fotóját tette az asztalra – akinek egy autós ment neki –, hogy segítse a lány gyógyulását, és felhívja a figyelmet a biztonságra. A férfi portálunkon látta meg a lányról szóló riportot, fotót.

Már a nyitónapon sem volt hiány kitűnő zenékből, rockból és heavy metalból a Xe­non, az Ördög és a Triász jóvoltából, sokan összebújtak a rockdiszkóban. A jubileumi bulin szombat este a Europe dübörög, nem hiányoznak a nagy hazai zenekarok, mint a Kar­thago, a Tankcsapda, az Edda.

Az izgalmakat kaszkadőrök bemutatója fokozza, láncfűrésszel szobrot faragnak fából, rendeznek sportfavágó bajnokságot, és kisorsolnak egy Harley-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában