minden rendezvényük hatalmas élmény

2019.10.01. 07:00

Örökzöld dalokkal búcsúzott az évadtól az inotai Hidasház

Telt házas előadással zárta az évadot az inotai Hidasház. Ezúttal a házigazdák léptek közönség elé Örökzöldekkel búcsúzik a nyár című műsorukkal.

Szabó Péter Dániel

Körmöci Judit örökzöld dalokat énekelt Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

A jó hangulatú esten Körmöci Judit énekelt, míg Kiss János tolmácsolásában irodalmi művek csendültek fel.

– Azzal a mottóval zárjuk a 2019-es szezont, amivel anno megnyitottuk a Hidasházat: hidat verni a dal és az irodalmi művek között. A műsorban örökzöld dalok hangzottak el Judit előadásában, míg jómagam prózai műveket tolmácsoltam a közönségnek – mondta el kérdésünkre Kiss János, az egyik házigazda, aki szabad tűzön készült borsópaprikással is kedveskedett az inotai kultúrsziget látogatóinak.

Körmöci Judit örökzöld dalokat énekelt Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

A közel másfél órás műsor nagy sikert aratott, a mára törzs­közönséget alkotó látogatók hatalmas tapssal köszönték meg a jól sikerült évadot a Hidasház házigazdáinak.

– Minden alkalommal különleges hangulat fogadja azt, aki ellátogat Inotára. Bármilyen zenészt, versmondót vagy festőművészt hívnak meg Juditék, minden rendezvény hatalmas élmény a családias környezet miatt – mondta el kérdésünkre a helyszínen Erdődi Maya Aranytoll-díjas költő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában