Törvényes a csók

2019.11.19. 11:00

Közéleti szereplőkkel tarkított tréfás színdarabot láthattak Csopakon

Jegesi József Törvényes a csók című falusi tréfás színdarabját mutatták be a tornacsarnokban a Márton-napi előadás keretén belül.

Szendi Péter

Jegesi József színdarabját mutatták be a csopaki tornacsarnokban

Fotó: Szendi Péter/Napló

A nem mindennapi szerep- osztást jellemzi, hogy a bíró szerepét ifjabb Tislér Géza református lelkész játszotta. Ambrus Tibor polgármester az esküdt szerepébe bújt, hatalmas bajszával szinte alig lehetett felismerni. Szűcs Miska szerepét Gál Tamás élelmezésvezető, önkormányzati képviselő vállalta be. Török Julist, a fiatal özvegyet Geröly Annamária tanító játszotta.

A fergeteges szereposztásból nem maradhatott ki Szántód Anita jegyző, Huszár Péterné iskolaigazgató, Szmik György tanár és Magyari János karbantartó sem. A színdarabot Akócsi Katalin rendezte és tanította be.

Jegesi József színdarabját mutatták be a csopaki tornacsarnokban
Fotó: Szendi Péter/Napló

A közönség szűnni nem akaró vastapssal hálálta meg az előadást, remélve, hogy jövőre lesz ennek folytatása. Az előadást követően a helyi borosgazdák kínálták finom borukat, amely mellé libazsíros és libapástétomos kenyér és egyéb finomság dukált. Az esti rendezvény Csopak Község Önkormányzata, a Sáner János Kertbarát Kör, a Mandulavirág Óvoda és a Csopaki Református Általános Iskola közreműködésében valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában