gálaműsor

2019.12.19. 11:00

Világversenyeken előadott táncokat mutattak be a veszprémi sportcsarnokban

Többórás gálával koronázta meg idei évét a Kid Rock and Roll Egyesület a napokban a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Marton Attila

A rendezvényen az egyesület hazai és nemzetközi versenyeken sikerrel szerepelt formációi is bemutatkoztak

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az egyesület 14. alkalommal rendezte meg karácsonyi gáláját, amelyen minden formáció azokat a koreográfiáját mutatta be, amellyel év közben versenyzett, mondta el Bondor Virág, a Kid Rock and Roll Egyesület elnöke.

A mintegy három és fél órás gálán 450 táncos bemutatójának tapsolhatott a közönség. A rendezvény elején a világversenyeken és országos megmérettetéseken szereplő formációk mutatkoztak be, majd a három-négy éves korosztálytól a felnőttekig, kisformációktól a nagyformációig, valamint az egyéni tánc kategóriákban mutathatták be tánctudásukat a résztvevők. A rendezvény látogatóit Bázsa Botond önkormányzati képviselő köszöntötte. Kiemelte, az egyesület hosszú ideje aktívan hozzájárul Veszprém kulturális és sportéletéhez.

A gálán átvehették azokat a kupákat is a formációk, amelyeket az év során elnyertek. Az egyesület elnöke elmondta, mintegy 90 versenyzőjük szerepelt idén hazai és nemzetközi versenyeken. A legnagyobb sikerük egy országos bronz-érem és a világkupán elért hetedik helyezés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában