Virtuális programokat kínál a pápai városi könyvtár a Közösségek hetén

A Jókai Mór Városi Könyvtár a járványhelyzet ellenére is csatlakozik a Közösségek Hete országos rendezvénysorozathoz, és ezen a héten virtuális felületein kínál programokat.

Laskovics Márió

Fotó: Laskovics Márió/Napló

A Közösségek hetéhez csatlakozva a Jókai Mór Városi Könyvtár honlapján elérhető Pápa kvízben a város kulturális és természeti értékeiről szóló kisfilm alapján adhatnak számot helytörténeti tudásukról az érdeklődők csütörtökig. A helyesen válaszolók között pénteken három könyvet sorsolnak ki.

Virtuális barangolás a pápai járásban címen Béb, Külsővat és Takácsi községek mutatkoznak be. A látogatók online ismerkedhetnek meg e falvak történetével, beléphetnek a helyi templomba, barangolhatnak a múltban.

Az ördög a részletekben rejlik című képfelismerő totóban megtippelhetik az érdeklődők, hogy mely pápai nevezetes épület részlete látható a képeken. A helyesen válaszolók között három könyvet sorsolnak ki hétfőn.

Polovitzerné Antal Mónika könyvtáros kezeli a könyvtár honlapját, mely a járványhelyzetben is sok digitális tartalommal várja az érdeklődőket
Fotó: Laskovics Márió/Napló

A Szeretlek Pápa elnevezésű játékban saját készítésű fényképeket várnak Pápáról, amiket a könyvtár közösségi oldalán tesznek majd közzé. A fotók e-mailben és a közösségi oldalon üzenetben egyaránt beküldhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában