a nyári táborok után folytatták a munkát

2020.10.01. 07:00

Elkezdte új évadát a veszprémi Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió

Tavasszal, a járvány miatt elrendelt karantén idején a közösség összetartása volt a legfontosabb cél. A táncosok folyamatosan tudtak egymásról, kreatív feladatok és élénk kommunikáció volt a virtuális térben. Ennek is tudható, hogy a nyár elején a gyerekek és szüleik támogatta szigorú járványügyi protokoll mellett zökkenőmentesen kezdhették meg a tényleges felkészülést a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió tagjai, tájékoztatott Kiszelyné Czibik Tünde művészeti vezető.

Balla Emőke

Forrás: Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió

A tréningtáborokat követően három nyári táboruk nagyszerűen sikerült, neves mesterek közreműködésével. Augusztusban, a koreográfiai táborokban megalkották a következő évad új produkcióit.

Szeptemberben a versenyző csapatok már elkezdték a munkát. Veszprémben és a környező településeken beiratkoztak az érdeklődők. Újdonság a kínálatukban a játékos, zenés készségfejlesztés a kicsiknek, és videoklip-tánccsapatokat is szerveznek, ahová akár előképzettség nélkül is várják a jelentkezőket. Az együttes készül a színpadi bemutatókra, versenyekre. A táncosok nem adták föl, csak elhalasztották a harmincéves ünnep megtartását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában