online is olvasható

2020.10.18. 11:26

Megjelent a Séd kritikai lap idei ötödik száma

Az Auer Fesztivál koncertjeiről, a Rozé, Rizling, Jazz Napokról, a Veszprém-Balaton Filmpiknikről és a Tánc Fesztiválja előadásairól szóló írások alkotják a veszprémi lap legfrissebb számának gerincét.

Olvashatunk kritikát többek között Vadim Gluzman világhírű ukrán-izraeli hegedűművész koncertjéről, aki Auer Lipót egykori Stradivari-hegedűjét szólaltatta meg Veszprémben; Bartuc Gabriella összefoglaló írását a Tánc Fesztiválja előadásairól; megnézhetjük Áfrány Gábor fotóesszéjét Gáspár Gábor „táncos” kiállításáról. Martinovics Tibor Géczi János új verseskötetéről írt értő kritikát, belenézhetünk a Magdolna című filmbe, és választ kapunk arra a kérdésre is, hogy Balatonfüred lesz-e a magyar Cannes.

A Séd idei ötödik számát Géczi János szerkesztette. Ezúttal a bemutató a járványhelyzet miatt elmarad, de a lap továbbra is ingyen hozzáférhető a megszokott helyeken (Pannon Egyetem, Hangvilla, Utas és Holdvilág Antikvárium, Laczkó Dezső Múzeum, megyei könyvtár, Művészetek Háza, Agóra, Szaléziánum), illetve elolvasható az epa.oszk.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában