Pannon Várszínház

2020.10.16. 14:00

Új szereposztásban, telt ház előtt játszottak a veszprémi színészek

Az elmúlt hétvégén két nap alatt két-két előadást tartottak Százhalombattán és Budapesten telt ház előtt a Pannon Várszínház nagy sikerű Hair színdarabjából, ezzel elérték vele a 45. előadást.

Horváth Virág

Németh Ádámot (jobbra) már ismeri a veszprémi közönség, most Berger szerepében is bemutatkozott Fotó: Pannon Várszínház

Ezentúl is volt a hétvégének különlegessége, ugyanis mindkét helyszínen új szereposztásban került színre a nagy sikerű darab.

Százhalombattán a színház közönsége által már jól ismert Németh Ádámot, Budapesten a társulat új tagját, Ifju Martint láthatta a közönség Berger szerepében. A szerepátvétel nagyon komoly felkészülést igényelt mind fizikailag, mind szakmailag mindkettejük részéről, és nagyon jól teljesítettek. Németh Ádámnak néhány hónap alatt ez már a harmadik szerepátvétele volt: A dzsungel könyve (Maugli), A Pál utcai fiúk (Áts Feri), most pedig a Hair (Berger) főszerepét játszotta. Ifju Martin több műfajban is bizonyított már, akár táncosi, akár színészi szerepeire gondolunk, legutóbb a Virágot Algernonnak egyik főszerepében.

Németh Ádámot (jobbra) már ismeri a veszprémi közönség, most Berger szerepében is bemutatkozott Fotó: Pannon Várszínház

Rajtuk kívül az egyik rend­őr és kiképzőtiszt szerepében bemutatkozott Schvéder Levente, aki fiatal kora ellenére a Pannon Várszínház több produkciójában is szerepel.

Az előadást legközelebb a két ünnep között, december 27-én láthatja a közönség Veszprémben, a Hangvillában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában