zene

2021.02.22. 11:00

Régi Joan Jett-slágert hangszerelt át RockMilady

Ősszel, karácsony előtt készítette el Joan Jett I hate myself for loving you (Utálom magam, amiért szeretlek) című dalának feldolgozását RockMilady Noémi, aki sokszor szülei alsóörsi nyaralójában készül koncertjeire. A klippremier az interneten február 14-én volt.

Rimányi Zita

Forrás: RockMilady

A fiatal szólógitárosnak egyik példaképe Joan Jett amerikai rockzenész, aki színésznőként és lemezkiadó producerként is tevékenykedik. Legnépszerűbb dala az I Love Rock & Roll című. Amit Noémi most feldolgozott, az kevésbé ismert szám, de ő ezt szereti a legjobban.

A dal feldolgozása végig az eredetit követi, viszont a mai technikának köszönhetően a hangzás más, mint a több mint harminc évvel ezelőtt született dalé. RockMilady is elektromos gitáron játssza el a dallamot, akárcsak Joan Jett annak idején, viszont saját gitárszólóját építette be a dalba.

RockMilady Noémi, a húga, BaSSister és Knausz Péter dobos együtt játssza el Joan Jett dalának feldolgozását Fotó: RockMilady

Érdekességként még hallható egy mai hangzású baszszusgitárszóló is, amit Noémi húga, művésznevén BaSSister játszik. A klipben egy koncertrészlet látható, ahol a két testvér munkáját Knausz Péter dobos egészíti ki. A felvételek egy régi, romos csarnokban készültek, ahol a közönséget a Harley-Davidson motorosok egy csapata alkotta. Már az éjszakai forgatás is élmény volt minden résztvevő számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában