holtversenyben

2021.03.07. 18:01

Bekerült A Dal döntőjébe a veszprémi Süle Zsolt

Kialakult A Dal 2021 március 13-i döntőjének mezőnye, miután a szombati második elődöntőből Süle Zsolt a Befúj című dallal, a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos a Maradokkal, Radics Gigi az Egy vagy velem című számmal, valamint Andelic Jonathan az Áldommal bejutott a fináléba.

Fotó: Baumann Béla

A Duna Televízióban sugárzott műsorban tíz előadó lépett színpadra, a dalok ismét akusztikus változatban hangzottak el.

A zsűri három produkciót juttatott tovább a döntőbe. A legmagasabb pontszámot, 39-et holtversenyben Süle Zsolt és a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos kapta, mögöttük Radics Gigi végzett a harmadik helyen 38 ponttal.

A negyedik továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival, a legtöbb voksot Andelic Jonathan és az Áldom című dal kapta, amely szintén bejutott a döntőbe. Korábban, az első elődöntőből jutott a döntőbe BariLaci, Katona Petra, a Kaukázus és a Mudfield.

Kapcsolódó írásunk:

https://www.veol.hu/kultura/helyi-kultura/a-zene-gyogyszer-is-lehet-a-dal-2021-versenyzojevel-sule-zsolttal-beszelgettunk-4310743/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában