PostFeszt2020 néven mutatják be a TÁNC fesztiválja tavalyi programját

Az április 29-ei Tánc Világnapja alkalmából a 2020. évi „A Tánc Fesztiválja” felvételeit tűzi műsorra a Veszprém Televízió „PostFeszt2020” elnevezéssel.

Horváth Virág

Fotó: Gáspár Gábor/ Pannon Várszínház

A Pannon Várszínház TÁNC Nemzetközi Kortárs Fesztiválja a 2021-es évben minden eddiginél bővebb programmal jelentkezik. A terveik szerint április végétől novemberig négy fesztiválrész valósul meg hazai és nemzetközi produkciókkal. Ennek nyitányaként valósul meg a „PostFeszt2020”.

Az április 29-ei műsor előtt Horváth Csaba, a fesztivál művészeti vezetője köszönti a Nézőket. Április 29-én, csütörtökön a Szegedi Kortárs Balett – Bernarda Alba háza, április 30-án, pénteken, a Gangaray Dance Company – Luna, május 1-jén, szombaton a Bozsik Yvette Társulat – HA DÓ, május 2-án, vasárnap a Zadam Társulat- Suprema, május 3-án, hétfőn a Duda Éva Társulat – MIRROR, május 4-én, kedden a Közép-Európa Táncszínház – Verso, május 5-én, szerdán Oberfrank Réka, Horváth Nóra – After ever after és május 6-án, csütörtökön Compagnie Adrien M. & Claire B. & Limousine – Équinoxe című előadását tűzik műsorra 22 órától.

Kiemelt képünk Bozsik Yvette Társulat HA DO című előadásán készült Fotó: Gáspár Gábor/ Pannon Várszínház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában