Nagyesztergárra teszik át székhelyüket a zirci táncosok

A közeljövőben változás áll be a zirci Ritmus Tánc- és Mozgásművészeti Egyesület szervezeti életében, székhelyét átteszi a kis bakonyi faluba, tájékoztatta lapunkat Szirbek Tiborné polgármester.

Müller Anikó Hanga

Színpadon a Ritmus Tánc- és Mozgásművészeti Egyesület fiataljai

Fotó: Müller Anikó Hanga

– Régóta együtt dolgozunk az egyesület képviselőjével, Vincze Lajosnéval. Amikor még Hangszóró Alapítvány néven működtek, kerestük a támogatási, pályázati lehetőségeket. Most segítségért fordultak hozzánk, és körülményeink úgy alakultak, hogy ezt meg tudjuk adni. A Veszprémi Tankerületi Központ önkormányzatunk tervei alapján sikerrel pályázott általános iskolánk tornatermének felújítására, melynek elkészülte után ideális körülményeket tudunk biztosítani az egyesület táncosai számára, akik között helyi fiatalok is vannak. Ugyancsak felújítjuk – a német nemzetiségi önkormányzattal közösen – az önkormányzati hivatal tetőterében lévő közösségi teret, kicserélve a padlózatot. Ezen a helyen ideális lesz a táncosokkal való egyéni foglalkozás – mondta el a faluvezető.

Színpadon a Ritmus Tánc- és Mozgásművészeti Egyesület fiataljai
Fotó: Müller Anikó Hanga

A tornaterem felújítási munkálatai augusztusban kezdődnek és várhatóan október közepére befejeződnek, a hivatal közösségi terében pedig nyáron végeznek a munkálatokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában