Családias country est Alsóörsön

A Country Linedance Family Egyesület jó hangulatú, családias country estet tartott október 16-án, szombaton az Eötvös Károly Művelődési házban.

Molnár Sándor

A zenés-táncos rendezvényre nemcsak a megyéből, hanem a fővárosból és ország több pontjáról is érkeztek country csapatok. A felsőörsi egyesület életében a covid járvány óta ez volt az első nagyobb rendezvény, amit megszerveztek.

A közösségi portálon meghirdetett meghívásukat sokan elfogadták, és örömmel jöttek el a zenés – táncos estre az alsóörsi művelődési házba. A szervezők nagy örömére, néhány felsőörsi önkormányzati képviselői is megtisztelte a rendezvényt a jelenlétével. A program részeként Jurics Edit és férje Jurics Imre énekelt country dalokat, illetve énekeltette meg a résztvevőket családias hangulatot teremtve. Volt zsíroskenyér és tombola sorsolás is, de a főszerepet a közös tánc kapta.

Country Linedance Family Egyesület
Fotó: Csizmadia Zsolt

A country line dance csapatok szerte az országban, hétről-hétre tanulják a különböző számok koreográfiáit, és ha megszólal egy adott zene, mindenki tudja, hogy mit kell rá lépnie. Egy-egy ilyen találkozón aztán együtt is eltáncolhatják azokat. A közös tánc élménye teszi igazán varázslatossá ezeket a táncos esteket, mint ahogy történt ez a hétvégén,

Friss hírek Veszprém Megyéből

A dosszié további cikkei

Friss hírek Veszprém Megyéből

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik