Gazdag tartalommal jelentkezik a Séd idei ötödik száma

VeszprémFest, Auer-fesztivál, Kabóciádé, a Tánc fesztiválja – a veszprémi kritikai lap ezúttal is a megyeszékhely jeles rendezvényeire fókuszál.

A VeszprémFest kapcsán a teljesség igénye nélkül a Jazz+Az, a Cotton Club Singers koncertjéről, illetve az LGT-zenevonatról is olvashatunk nemcsak szakmai szempontokat figyelembe vevő, hanem személyes benyomásokat is tartalmazó kritikát. Az Auer-fesztivál előadásairól többek között M. Tóth Antal, Rostetter Szilveszter, Kovács Attila fejti ki véleményét, s természetesen egy, az utcazene-fesztiválról szóló beszámoló is megtalálható a lapban.

A Tánc fesztiválja előadásairól Bartuc Gabriella írt recenziót Újcirkusz és más abszurditások címmel, a friss szám szerkesztője, Géczi János pedig Gáspár Gábor fotóriporter Hangvillában kiállított „táncos” fotóit méltatja.

A képzőművészet szerelmesei Kádár Tibor festményeinek világába pillanthatnak bele Ladányi István segítségével, de a színikritikáról sem kell lemondaniuk az olvasóknak, hiszen Asztalos István a Pannon Várszínház Liliomfi című előadását elemzi írásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában