4for Europe

2021.11.21. 13:00

Elismerés a kreatív megoldásokért

Az első, online fordulón a legjobb 10 csapat közé jutott a 4for Europe vetélkedőn az Ajkai Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium Bánki Donát Intézményegysége csapata, így részt vehettek a november 18-án Székesfehérváron tartott regionális döntőn, ahol a hatodik helyen végeztek.

Tisler Anna

A középiskolás diákoknak szóló versenyt a magyarországi Europe Direct Információs Hálózat, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája szervezte. Czizmazia Csaba felkészítő tanártól megtudtuk, hogy a Bánki az Európai Parlament Nagyköveti Iskolája, ezert is kiemelten kezelik az Európai Unióval kapcsolatos minden információt, intézményeinek és működésének megismertetését. Az eredetileg Vajai Fanni, Bogdán Ibolya, Nagy Lili és Rózsa Bence alkotta csapat Rózsa Bence betegsége miatt csak 3 fővel vett részt a regionális döntőn. A diákok a kreativitást igénylő feladatokat a legjobban oldották meg, amiért külön elismerésben részesültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában